05-24 setmana de lenergia webEn el marc de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, el proper divendres 27 de maig i el dilluns 6 de juny, a les 19 h, al Centre cívic L’Estació, es farà el taller "La factura de la llum, com podem reduir-la?", que té com a objectiu aconseguir un canvi d’actituds i hàbits en la ciutadania en matèria energètica, a partir d’un exemple d’aplicació directa com és la factura de la llum, per tal d’adquirir eines per reduir el consum energètic a la llar i estalviar diners.

En els dos dies, el taller es desenvoluparà en una part teòrica, per comprendre els aspectes més destacats de la factura del consum elèctric, i en una part pràctica, per tal d’aplicar els coneixements adquirits. En definitiva, es tracta de motivar els assistents a revisar la factura de la llum i reduir els consums energètics a la llar.

L’activitat, organitzada per la Diputació de Tarragona amb la col·laboració de la Regidoria d’Eficiència Energètica de l’Ajuntament del Vendrell, és gratuïta, està adreçada a la població adulta, té una durada d’una hora i mitja i es recomana que els assistents portin una factura del consum elèctric de casa seva.



©2019 Ajuntament del Vendrell