05-20 patiEB2wL’Escola Bressol “Ralet, Ralet” va celebrar ahir, amb una tarda de jocs oberta a les famílies, la posada en funcionament del nou pati del centre. Aquest ha estat arranjat gràcies a una tasca coordinada entre l’escola i els pares i mares dels alumnes, que eren conscients que calia adequar l’espai exterior de l’escola.

Fa aproximadament un any es va començar a dissenyar la renovació del pati, definint uns objectius que es van incorporar al projecte educatiu. La voluntat era dissenyar un espai exterior viu, alegre i educatiu. En paraules de la directora de l’escola bressol, Meritxell Rossell, volíem que fos “un lloc per seure i mirar, parar-se, un lloc amb la seguretat necessària per actuar i compartir experiències sense la intervenció constant i directa de l’adult i ho hem aconseguit”.

De la seva banda, l’Ajuntament del Vendrell ha col·laborat també en la renovació del pati canviant una part del terra que estava malmesa. Amb el projecte fet, escola i famílies van cercar tot tipus de material reciclat, com ara palets, troncs, olles, paelles, rodes, cd’s, etc, amb el qual han elaborat tota mena d’instal·lacions lúdiques i educatives al pati, que compta també amb un sorral. Les tasques d’adequació es van dur a terme entre l’equip educatiu i les famílies un dissabte al matí del passat mes d’abril.



©2019 Ajuntament del Vendrell