2015-05-31 festa bicicleta 04 grup nombróswEl cap de setmana del 28 i 29 de maig tindrà lloc la 74a Festa de la Bicicleta del Vendrell, que arriba carregada d’activitats pensades per a totes les edats i nivells al voltant d’aquest mitjà de transport.

 

El programa d’actes s’encetarà el dissabte 28 de maig amb la V Mostra “Tot sobre rodes”, que es podrà visitar de les 10 del matí a la 1 del migdia i de les 5 de la tarda a les 8 del vespre, a l’avinguda del Camp d’Esports.

També dissabte, aquest mateix espai acollirà una de les novetats d’aquesta edició de la festa: un Campionat infantil de patins, que inclourà categories de 5-6 anys, 7-8 anys, 9-10 anys, 11-12 anys i 13-14 anys. La inscripció és gratuïta i hi haurà premis per als tres primers classificats de cada categoria i obsequis per a tos els participants. Les inscripcions es podran fer al Patronat d’Esports del Vendrell i a la botiga Big Bikers (c/Pau Casals, 50, del Vendrell). Entre tots els participants es sortejarà un patinet de la marca Bestial Wolf i material divers.

A les 12 del migdia, a l’aparcament de l’avinguda del Camp d’Esports, es farà l’exhibició de Biketrial a càrrec del campió del món d’aquesta disciplina, Àngel Batlle. A continuació, per aquells nens i nenes que es vulguin endinsar en aquest món, s’oferirà un taller de biketrial a càrrec del mateix campió. Les inscripcions són limitades i gratuïtes i s’han de fer també al Patronat d’Esports i la botiga Big Bikers.

Per als més experimentats, a les 4 de la tarda, es farà la II Prova de resistència BTT 3 hores. Per a més informació es pot consultar el web http://www.clubbtt-opennatura.com. El preu per parella és de 28 € (anticipada) i 32 € (el mateix dia).

A les 9 del vespre arribarà la 9a Pedalada nocturna, una activitat familiar molt consolidada, que l’any passat va aplegar uns 200 participants. La concentració serà a la Rambla i es farà el recorregut El Vendrell-Coma-ruga-El Vendrell. El preu de la inscripció és de 5 €, i inclou l’assegurança, la botifarrada i el detall de la festa. Les inscripcions es poden fer fins el 27 de maig a la Regidoria de Festes (Centre cívic l’Estació).

El diumenge 29 de maig arriba la festa més popular, que omple de bicicletes els carrers del Vendrell. A les 11 del matí, des de l’avinguda del Camp d’Esports, es farà la sortida de les carrosses i els ciclistes, que arribarà fins a la Rambla, a les 13h, on es farà l’entrega de premis. Aquests inclouran les categories de: carrosses escoles, carrosses entitats, grup més original i grup més nombrós.

Novament, la Festa de la Bicicleta tindrà enguany un component solidari gràcies a la campanya "Pedalem junts per una mateixa causa". Les persones que desitgin col·laborar en aquesta iniciativa solidària ho podran fer amb el donatiu d'un euro i entraran en el sorteig d'una bicicleta tot terreny i d’un val per a una estada a la zona welness de l’Hotel Ra. En aquesta ocasió, els recursos obtinguts aniran destinats als Tallers de Cuina Solidària.



©2019 Ajuntament del Vendrell