05-10 RODA PREMSA TREBALL ALS BARRIS webAquesta setmana s’han iniciat els plans d’ocupació del projecte “Millorem el Barri” del programa “Treball als Barris”.

En concret, es tracta de 10 contractes de peó de neteja viària, que formen part d’una brigada que s’encarrega del manteniment i la neteja dels carrers del nucli antic del Vendrell.

Les persones beneficiàries d’aquest plans d’ocupació, a part d’haver complert altres requisits de les bases de la convocatòria, són veïns i veïnes de la zona del Pla de Barris que es trobaven en situació d’atur i que no rebien cap subsidi per desocupació.

La Regidoria de Medi Ambient, Sostenibilitat i Serveis Ambientals és l’encarregada d’organitzar les tasques d’aquesta brigada de neteja viària. La durada dels contractes serà de 6 mesos.

El regidor d’Ocupació, Kenneth Martínez, ha explicat que “l’objectiu d’aquest projecte és facilitar l’accés a l’ocupació a persones aturades, que tenen dificultats a l’hora de trobar una feina, i mantenir en bones condicions els carrers del nucli antic, tant per als veïns com per a les persones que ens visiten”.



©2019 Ajuntament del Vendrell