DSC05543 c webEl passat diumenge 8 de maig, en el marc de la jornada europea “Let’s clean up Europe”, es va fer la neteja d’un tram del camí de les Madrigueres al Vendrell.

Hi van participar 25 persones i es van recollir un total de 320 kg de diferents tipus de residus: plàstics, cadires, piles, runes, papers, ampolles de vidre, esprais, lones, pneumàtics de bicicletes, llaunes de tot tipus i garrafes.

Amb motiu de la pluja, la jornada va ser més curta del previst, però, tot i això, el resultat va ser positiu i, a part de fer neteja d’un tram del camí, també es va poder generar consciència de la riquesa dels camins del terme municipal per tal de conservar-los i protegir-los.

La regidora de Medi Ambient, Sostenibilitat i Serveis Ambientals, Eva Mata, agraeix la participació de les persones que de manera desinteressada aquest passat diumenge van contribuir a mantenir l’entorn del Vendrell en millors condicions.

Pel que fa als comportaments incívics que han ocasionat aquest abocament de residus, Eva Mata ha manifestat que “hi haurà tolerància zero i en els casos que s’identifiquin els responsables dels abocaments s’aplicaran les sancions corresponents segons la normativa vigent”.



©2019 Ajuntament del Vendrell