05-10 PEE xerrada webEl programa de xerrades de l’Escola de mares i pares que organitza la comissió de famílies del Pla Educatiu d’Entorn de l’Ajuntament del Vendrell, juntament amb les AMPA dels centres educatius i la col·laboració de les escoles, els instituts, i la Ballaruga, ofereix la següent xerrada el dimecres 18 de maig, a les 15.15 h, a l’escola Pla de Mar de Coma-ruga.

L’empresa “PROA, psicologia i formació” farà la xerrada Gelosia entre germans, on es parlarà de les relacions entre germans, de què és la gelosia, com es manifesta i què poden fer els pares per ajudar el seu fill quan se sent gelós.

Aquestes xerrades tenen com a objectiu donar eines i suport a les famílies a l’hora d’educar els fills i filles treballant les emocions, l’autoestima, la comunicació entre pares i fills, etc. Aquest ampli programa de l’Escola de mares i pares és gràcies a la participació voluntària de les empreses, persones i organismes que col·laboren desinteressadament amb les xerrades d’interès per a les famílies.

Totes les sessions són obertes a totes les famílies i educadors dels centres escolars de la comarca i no cal inscripció prèvia.



©2019 Ajuntament del Vendrell