05-10 AfanoccartellwLa regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament del Vendrell col·labora, un any més, en la campanya “Posa’t la gorra” organitzada per l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC). L’objectiu de la iniciativa és sensibilitzar i donar a conèixer la societat l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia.

La campanya “Posa’t la gorra”, que tindrà lloc el proper diumenge 5 de juny, a partir de les 10 del matí, al parc de PortAventura, consisteix en la compra d’una gorra que porta inclosa una entrada per accedir al parc temàtic de PortAventura, participar dels actes organitzats per AFANOC i gaudir de les atraccions durant tot el dia.

El cost de la gorra i l’entrada és de 19 €.

La venda de les gorres es farà, com ja és habitual, a l’oficina de Serveis Socials de l’Ajuntament del Vendrell, a la 1a planta del c/ Quarter. Enguany també, com a novetat, es podrà comprar al Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) de la Plaça Vella i al SAC de Coma-ruga, així com al Centre cívic l’Estació.

Les gorres estan a la venda des d’aquesta setmana i fins a exhaurir les existències. L’horari de venda és de dilluns a divendres de 9h a 14:30h hores.



©2019 Ajuntament del Vendrell