05-09 SexenostrewAquest proper dissabte 14 de maig, a les 22 h, es tanca la programació del primer semestre del Teatre Àngel Guimerà del Vendrell (TÀG) amb teatre comarcal, en concret, amb l’obra El sexe nostre de cada dia. Un muntatge interpretat per tres actrius del Grup de Teatre La Cumprativa: Núria Amer, Eva Rafecas Ester Romero.

L’any 1995 s’estrenava “Sesso? Grazie, tanto per gradire!”, una obra de teatre escrita l’any anterior per Dario Fo (Nobel de literatura, l’any 1997), Franca Rame i el seu fill Jacopo que, partint de les seves experiències personals, parla sobre l’amor, el sexe, el buit de la consciència corporal, els tabús, les pors, les inhibicions...

L’any 1997, Oriol Grau va adaptar l’obra per a cinc actrius i un actor i la va anomenar El sexe nostre de cada dia.A partir d’aquesta adaptació, l’actriu Rosa Andreu ha dirigit una versió a tres veus pel Grup de Teatre La Cumprativa.

Les entrades es poden adquirir a un preu de 10 euros, i 7 euros amb els descomptes habituals, adreçant-se a la seu de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, mitjançant la plataforma Ticketea (www.ticketea.com / tel. 902 044 226) o a les taquilles del teatre una hora abans de l'inici de l'espectacle, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell