tarja 1 webDel 8 de maig al 26 de juny de 2016, el Museu Terracota de la Galera acollirà una exposició d’alumnes del Taller de ceràmica d’adults de l’Escola Municipal d’Art Apel·les Fenosa del Vendrell.

Els dos municipis comparteixen un passat terrisser molt important i un present amb iniciatives per recuperar aquesta activitat. A la Galera es fa sota el lema “La Galera poble terrisser” i a través d’iniciatives com el Museu Terracota, la Fira de la Terrissa i el Premi Biennal de Ceràmica i Terrissa. Al Vendrell, a través del projecte “El Vendrell. La Ceràmica”, amb una Fira de Ceràmica, una Biennal de caràcter internacional i l’Escola Municipal d’Art d’Art Apel·les Fenosa amb la ceràmica com un dels puntals de la formació que ofereix. Adults, joves i infants tenen en l’Escola Municipal d’Art Apel·les Fenosa una oportunitat per apropar-se a la ceràmica i, en general, al fet artístic en primera persona.

Tot i que els cursos que ofereix l’Escola Municipal d’Art d’Art Apel·les Fenosa no són reglats, sinó que són tallers lliures i fets a mida segons els interessos de cadascú, la formació que s’imparteix és excel·lent, ja que es compta com a professora amb la reconeguda Mestra Artesana Ceramista Camil·la Pérez Salvà.

En aquesta exposició, els alumnes de l’Escola Municipal d’Art d’Art Apel·les Fenosa del Vendrell, de la mà de Camil·la Pérez, ompliran la sala d’un conjunt de peces elaborades a través de diferents tècniques.©2019 Ajuntament del Vendrell