05-03 foto inauguració - cruyff court el vendrell 2011El proper dissabte 7 de maig tindrà lloc la cinquena edició del Torneig de Futbol Escolar Cruyff Court Campions El Vendrell, a la instal·lació de Mas d’en Gual.

En aquest torneig hi participaran uns 200 alumnes entre 8 equips masculins i 8 femenins de sisè de primària de les escoles Àngel Guimerà, Àngels Garriga, Pau Casals, Pla de Mar, Sagrat Cor, Els Secallets i Marta Mata.

L’organització del “Cruyff Court Campions” del Vendrell anirà a càrrec de la Regidoria d'Esports i de la Fundació Cruyff, amb la col·laboració de totes les escoles del municipi, i té com a objectiu seleccionar un equip masculi i un de femení que participaran el proper 5 de juny a la Final Nacional a Igualada, en el qual participaran els equips guanyadors dels diferents municipis o comunitats que formen part del programa Cruyff Court de tot l’estat.

A banda dels partits programats des de les 8.36 h del matí fins a les 15 h, enguany aquest Torneig tindrà un caire emotiu, ja que es farà homenatge a
Johan Cruyff fent un minut de silenci per agrair tot el que ha fet pels valors de l’esport.



©2019 Ajuntament del Vendrell