05-02 Sheiman2wEl darrer concert del Cicle de Jazz d'aquest 2016 serà el dissabte 7 de maig, a les 22h, a l'Auditori Pau Casals i anirà a càrrec de Susana Sheiman.

Susana Sheiman, la cantant que s'ha guanyat un espai únic en el Jazz actual gràcies a la seva poderosa veu i la seva personalitat escènica presentarà "Open Gate", el seu darrer treball, que també dona nom a la formació que l'acompanya. Aquesta es caracteritza per la llibertat i flexibilitat que els membres que la composen aconsegueixen en els directes; d'aquí el nom "Porta oberta".

La cerca del desenvolupament dels temes, sempre amb un subtil fil conductor, que neix tant en l'ànima de la cantant com de l'input que el públic projecta als músics, fa que els concerts d'aquesta formació siguin sempre diferents i de gran comunicació i comprensió directa per part dels assistents.

Acompanyada per una rítmica de tres músics de brillant trajectòria, el pianista Xavier Algans – membre de la Big Band Jazz Terrassa-, el contrabaixista Artur Regada – membre fundador de l'Orquestra Catalana La Vella Dixieland-, el bateria Caspar Saint-Charles – col·laborador amb músics internacionals com Jackson Browne, Sharon Jones, George Bratthe o Ray Gelato-, Susana Sheiman compta també amb la complicitat musical del saxo tenor Toni Solà, un vent poderós de formació autodidacta que agafa com a referent l'estil dels clàssics del bop i amb qui la cantant ha compartit escenari en nombroses ocasions.

Aquest concert serà el de presentació d'aquest treball de Susana Sheiman, "Open Gate", que va ser enregistrat a l'Auditori Pau Casals el passat 2015.

Per a més informació, accediu al web www.auditoripaucasals.cat



©2019 Ajuntament del Vendrell