05-02 Mrs  BrowniewAquest divendres 6 de maig, a les 22 h, el Teatre Àngel Guimerà acollirà la representació de l'obra de teatre musical Mrs. Brownie.

És un espectacle on el llenguatge actoral, la manipulació d'objectes, la cançó, l'humor i la poesia es combinen a través dels tres personatges protagonistes: Mrs. Brownie (un titella de mida humana), una assistent (la Laura Guiteras) i un vell pianista (l'Abel Boquera).

Mrs. Brownie ens presenta la història d'una diva de la música negra americana que es troba al final de la seva vida. Acompanyada del seu únic amic, un entranyable pianista, i d'una jove cuidadora, Mrs. Brownie viurà els seus darrers dies entre el record i la nostàlgia que li encomanen les cançons que la van portar a l'èxit més esclatant.

A mig camí entre la vida i la mort, passant constantment del somni a la realitat, Mrs. Brownie mirarà amb tendresa i humor la humanitat d'algú que, després de ser considerat un mite, ha d'afrontar el seu final com qualsevol altra persona.

Les entrades es poden adquirir a un preu de 10 euros, 7 euros amb els descomptes habituals, adreçant-se a la seu de la Regidoria de Cultura (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, mitjançant la plataforma Ticketea (www.ticketea.com / tel. 902 044 226) o a les taquilles del teatre una hora abans de l'inici de l'espectacle.



©2019 Ajuntament del Vendrell