07-29 fm cercavila1 victor merencio 250Des d'aquest divendres 29 d'abril i fins el 30 de maig es pot participar en el IX Concurs de cartells per a la Festa Major del Vendrell 2016. Qualsevol persona que tingui més de 16 anys, de manera individual o col·lectiva, pot presentar una única obra original i inèdita.

La inscripció es farà a través del web www.elvendrell.net (El Vendrell per temes - Festes - Festa Major), adjuntant l'original en suport informàtic, preferiblement en format TIFF, PSD, FH o AI.  El format del cartell haurà de ser DIN A 3, en posició vertical.

El tema és lliure, amb l'única obligatorietat que hi consti el text "SANTA ANNA 2016 – FESTA MAJOR – EL VENDRELL – 25, 26, 27 I 28 DE JULIOL". A més, s'ha de destacar "SANTA ANNA 2016" i "FESTA MAJOR" ha d'anar en un format més petit. Al cartell també hi ha de figurar la imatge corporativa de l'Ajuntament del Vendrell, que també es pot trobar al web municipal.

El Jurat estarà format pels Administradors de Santa Anna 2016, l'artista Joan Descals i els Portants d'Honor del l'any 2015.

El premi està dotat amb 300 euros (dels quals cal deduir les retencions establertes per la Llei i el Reglament de la renda de les persones físiques, art. 52, que especifica que són del 21% de l'import).

El veredicte del cartell guanyador es farà públic durant la celebració de la Fira d'Entitats del Vendrell prevista per l'11 de juny.

Bases IX Concurs de Cartells FM

 



©2019 Ajuntament del Vendrell