04-26 conveni xarxaemprenedora consellcomarcal3 webAquesta setmana s’ha signat el conveni de col·laboració entre la Xarxa Emprenedora de l’EINA de l’Ajuntament del Vendrell i el Consell Comarcal del Baix Penedès, dues entitats que comparteixen interessos comuns pel que fa al desenvolupament d’activitats de foment de l’ocupació i de suport al teixit empresarial al territori.

L’objecte d’aquest conveni és establir un marc de col·laboració per a la realització d’activitats pròpies de cada entitat i per a l’organització conjunta d’accions d’interès empresarial.

El regidor de Xarxa Emprenedora, Ferran Trillas, ha destacat que “aquest acord té l’objectiu especial de consolidar el creixement de la Xarxa Emprenedora de l’EINA amb la suma de més empreses de tota la comarca i el Consell Comarcal n’és una eina clau per aconseguir-ho”.

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva M. Serramià, ha recordat que “a la comarca hi ha municipis petits que no compten amb els serveis d’altres més grans i que se’ls ha de proveir igualment, amb la finalitat de fomentar l’emprenedoria i l’establiment de noves empreses a tot el territori per generar-hi ocupació”.

L’alcalde, Martí Carnicer, ha posat de relleu la importància del conveni per la situació econòmica del municipi i del conjunt de la comarca, “i com que els límits administratius en aquest tema no tenen sentit, per això és important arribar a acords per a l’expansió de la Xarxa Emprenedora a la comarca, i fer-ho optimitzant els recursos de les administracions”.

La durada d’aquest conveni s’estableix per a un any, prorrogable per a períodes anuals successius.



©2019 Ajuntament del Vendrell