04-25 aaff cartell a3 residu zero v7-baixa webEl proper dijous 28 d’abril, a les 19 h, a la Sala polivalent del Portal del Pardo i Biblioteca Pública Terra Baixa, tindrà lloc una jornada de l’Objectiu Residu Zero sobre la realitat de la gestió dels residus al Vendrell, organitzada per la Regidoria de Medi Ambient, Sostenibilitat i Serveis Ambientals amb la col·laboració de l’Agència de Residus de Catalunya, de l’Estratègia Catalana Residu Zero i del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya.

La jornada s’estructurarà amb les ponències següents:

“Com assolir els objectius de recollida selectiva en el PRECAT20”, a càrrec de Francesc Giró, adjunt a direcció de l’Agència de Residus de Catalunya. 

“Nous models: Sistemes porta a porta i pagament per generació”, a càrrec a Enric Coll, tècnic de l’Associació de municipis catalans per a la recollida selectiva porta a porta.

Ponència a càrrec de Mercè Girona, coordinadora de l'Estratègia Catalana Residu Zero.

“Presentació de resultats de l’autòpsia del contenidor”, a càrrec d’Helena Saura, tècnica de la Regidoria de Medi Ambient, Sostenibilitat i Serveis Ambientals de l'Ajuntament del Vendrell.

“Nous reptes per al Vendrell”, a càrrec d’Eva Mata, regidora de Medi Ambient, Sostenibilitat i Serveis Ambientals de l'Ajuntament del Vendrell.

Cartell

Díptic



©2019 Ajuntament del Vendrell