04-21-EmuvejazzwEl Cicle de Jazz 2016 es prepara per viure els dos darrers d’aquesta edició: el primer, divendres 29 d’abril, a les 20:30 h, a la Biblioteca Pública Terra Baixa, dins dels concerts de Jazz al Vendrell i l’últim, el dissabte 7 de maig, a les 22h, a l’Auditori Pau Casals.

 

Aquest divendres la Biblioteca Pública Terra Baixa acollirà els grups de jazz de l’Escola Músics del Vendrell, Emuvejazz, que interpretaran estàndards del jazz. Dos grups, l’un amb Eva Cabanes a la veu, Pau Barnadas al saxo, Marc Estruga al piano, Martí Juan al baix i Sergio Pascual a la bateria, i l’altre amb Guillem Tutusaus al violí, Jordi Navarro al clarinet, Ramón Garreta al piano i Jordi Gol al baix. Tots dos grups comptaran la col·laboració per aquest concert dels guitarristes Xavi Díaz i Javi Martínez i d’Isidre Ruiz a la percussió.

El darrer concert del Cicle de Jazz a l’Auditori d’enguany anirà a càrrec de Susana Sheiman el dissabte 7 de maig, a les 22h, a l’Auditori Pau Casals. Aquest concert és el concert ajornat que estava previst pel 2 d’abril.

Susana Sheiman, la cantant que s’ha guanyat un espai únic en el Jazz actual gràcies a la seva poderosa veu i la seva personalitat escènica, presentarà el seu darrer treball, “Open Gate”, que també dona nom a la formació que l’acompanya i que, precisament, ha estat enregistrat a l’Auditori Pau Casals el passat 2015.

Aquesta es caracteritza per la llibertat i flexibilitat que els membres que la composen aconsegueixen en els directes, d’aquí el nom de “Porta oberta”.

La cerca del desenvolupament dels temes, sempre amb un subtil fil conductor, que neix tant en l’ànima de la cantant com de l’input que el públic projecta als músics, fa que els concerts d’aquesta formació siguin sempre diferents i de gran comunicació i comprensió directa por part dels assistents.

A la veu de Susana Sheiman l’acompanyaran en Toni Solà al saxo tenor, Artur Regada al contrabaix, Xavier Algans al piano i Caspar Saint-Charles a la bateria.

Per a més informació, accediu al web www.auditoripaucasals.cat



©2019 Ajuntament del Vendrell