04-25 Concurs dibuix Aigües TomovíwAigües de tomoví i l'Ajuntament del Vendrell llencen una nova edició del Concurs de Dibuix Infantil sota el lema "El cicle de l'aigua per a valents", en què estan convocats a participar-hi els nens i nenes de 3r i 4rt de primària dels centres escolars del Vendrell.

El concurs s'articula a l'entorn d'un microsite www.elcicledelaiguaaiguesdetomovi.cat. Aquest any es proposa que els nens plasmin el seu coneixement sobre cadascuna de les fases del cicle de l'aigua en un entorn de conte. Mags, paladins i altres personatges inspiraran als petits en aquest divertit repte, potenciant la seva creativitat a l'una que la seva conscienciació sobre l'aigua.

El microsite creat en aquesta edició, www.elcicledelaiguaaiguesdetomovi.cat facilita la participació i l'accés lliure del professorat i de l'alumne tant a la zona de desenvolupament creatiu, com a una secció especial, Aprèn, dotada de contingut audiovisual i gràfic amb el qual ampliar el coneixement sobre la gestió del cicle integral de l'aigua.

El site compta amb multitud de personatges que donen vida a una divertida aventura amb la qual cada petit pot recórrer cadascuna de les etapes del cicle integral de l'aigua, demostrant, a més, el que ha après sobre això, creant el seu propi entorn de conte i potenciant la seva llibertat imaginativa a través d'eines com el Conte "El Cicle de l'aigua, una aventura per a valents".

Des de l'organització del certamen apunten que l'objectiu és que "puguin recórrer cadascuna de les etapes del cicle integral de l'aigua, demostrant, a més, que han après sobre això, creant el seu propi entorn de conte".

La regidora d'Aigua, Camil·la Barnadas, ha explicat que "la difusió entre els més joves de coneixements perquè adquireixin uns hàbits responsables pel que fa a l'aigua és vital. També, que coneguin què hi ha darrere del gest diari d'obrir una aixeta i gaudir de l'aigua, o de retornar-la al mitjà natural amb totes les garanties".

"Ens agradaria que un any més el concurs de dibuix serveixi per fer arribar aquests missatges als més joves, que són el futur- ha afegit- D'aquesta manera, no només coneixeran millor l'aigua i el seu cicle integral, sinó també aprendran a valorar més el treball que suposa portar-la a les llars amb totals garanties, amb qualitat i quantitat i a més utilitzant tecnologies que els fan la vida més fàcil i els ajuden a consumir-la de forma més responsable".

Els treballs es poden presentar fins al 20 de maig. El guanyador obtindrà una tauleta Samsung 7". A més, hi haurà set finalistes, que guanyaran una càmera de fotos aquàtica cadascun.

Els noms dels guanyadors es comunicaran a partir del 5 de juny de 2016, Dia Mundial del Medi Ambient a les oficines d'aigües de tomoví, a la pàgina web www.aiguesdetomovi.cat i a www.elcicledelaiguaaiguesdetomovi.cat.



©2019 Ajuntament del Vendrell