04-25 Quimi PortetwAquest dissabte 30 d’abril, a les 22 h, el Teatre Àngel Guimerà (TÀG) acollirà el concert de Quimi Portet, en què presentarà el novè àlbum en solitari: “Ós Bipolar”.

Després del puntual retrobament de Los Burros i Los Ràpidos en estudi i en directe, Quimi Portet ha reprès la seva carrera en solitari i publica el seu novè àlbum. Part fonamental del trident que, juntament amb en Sisa i en Joan Miquel Oliver i sota l’apel·latiu de Col·lectiu Eternity, es va fer mereixedor del Premi ARC a la millor gira per teatres del 2015.

Portet està en òrbita i ho demostra amb un nou repertori a l’alçada de la seva llegenda. Acompanyat per sospitosos tan habituals com Jordi Busquets (guitarra) i Àngel Celada (bateria) desborda talent i sentit de l’ humor. Un genuí creador de cançons en un concert absolutament imperdible.

Les entrades es poden adquirir a un preu de 13 euros, 10 euros amb els descomptes habituals, adreçant-se a la seu de la Regidoria de Cultura (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, mitjançant la plataforma Ticketea (www.ticketea.com / tel. 902 044 226) o a les taquilles del teatre una hora abans de l'inici de l'espectacle.



©2019 Ajuntament del Vendrell