04-18 Carles RobertwAquest divendres 22 d’abril, a les 20:30h, l’Escola Músics del Vendrell acollirà una sessió de cinema-concert a càrrec de Carles Robert , emmarcada en els concerts de Jazz al Vendrell.

El pianista i compositor Carles Robert acompanyarà al piano les imatges de la pel·lícula “The Cameraman” de l’actor nord-americà Buster Keaton. Una comèdia romàntica de l’any 1928 co-dirigida i interpretada pel mateix Buster Keaton, qui va considerar que aquesta havia estat una de les millors de les seves pel·lícules. Una cinta en blanc i negre que tracta d’un fotògraf de carrer que s’enamora d’una secretària d’un estudi cinematogràfic i que farà el possible per estar a prop d’ella, fins i tot desprendre’s de al seva càmera fotogràfica per poder tenir una càmera de cinema i treballar en els estudis cinematogràfics.

Tot i que ja s’havia incorporat el so en les pel·lícules, The Cameraman encara no en disposava. Aquest divendres, a les 20:30h a l’Escola Músics, es projectarà aquesta gran pel·lícula i el so el posarà, en directe, en Carles Robert amb el piano.

Carles Robert és pianista, compositor i professor al Conservatori Professional de música Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú. L’any 2000 es va graduar al Conservatori Municipal de música de Barcelona i és compositor des de l’any 1985.

Per a més informació, accediu al web www.auditoripaucasals.cat



©2019 Ajuntament del Vendrell