04-14 reunio medi ambient webAhir, a Barcelona, es va fer una reunió de treball entre la secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat, Marta Subirà, el director de l’Agència de Residus de Catalunya, Josep M. Tost, i diferents representants l’Estratègia Catalana Residu Zero per tractar temes relacionats amb la gestió de residus. A la reunió hi va assistir Eva Mata Sendra, regidora de Medi Ambient, Sostenibilitat i Serveis Ambientals de l’Ajuntament del Vendrell.

L’Ajuntament del Vendrell va adherir-se a l’Estratègia Catalana Residu Zero i participa de les reunions que de manera periòdica es van fent per a una millora efectiva dels nivells de recollida selectiva, compartir experiències i debatre i impulsar nous models basats en la prevenció i en la responsabilitat ampliada del productor.

Aquestes iniciatives, que es treballen i es discuteixen en el marc de l’Estratègia Catalana Residu Zero, serviran també per ajudar a impulsar les noves politiques de residus que hauran de permetre que el Vendrell assoleixi els objectius, per l’any 2019, que es van fixar en la moció d’adhesió i que son els següents: assolir un nivells de recollida selectiva neta superior al 60%, una producció de residus màxima a 1,4 kg/h./dia i una producció de fracció resta de 200 kg/h./any.



©2019 Ajuntament del Vendrell