04-13 bus expres01 webA partir del dilluns 18 d’abril, hi haurà dues expedicions de bus exprés més directes entre el Vendrell i Tarragona, una d’anada i una altra de tornada, sense fer parada a Torredembarra. La durada del viatge serà només de 30 minuts i l’hora de sortida des de l’Estació d’autobusos del Vendrell serà a les 7:10 h i des de l’Estació d’autobusos de Tarragona serà a les 14:50 h.

El regidor de Transports, Josep Marrasé, ha explicat que “de moment s’ha aconseguit posar en marxa dues expedicions de bus exprés més directes i s’anirà valorant la seva ampliació per poder fer el desplaçament entre el Vendrell i Tarragona amb autobús d’una forma més ràpida”.

Es recorda que el bus exprés té dues parades al Vendrell, a l’Estació d’Autobusos i al Monument dels Castellers. Els busos, d’Autocars del Penedès, tenen una imatge diferenciada i disposen de connexió Wi-Fi i de premsa escrita gratuïta. A més, el servei incorpora l’ús de les noves tecnologies, com és el fet que a través d’Internet es pot saber on és el bus en cada moment.

Horaris



©2019 Ajuntament del Vendrell