04-04 cartell nepal1wL’Auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals acollirà el proper dijous 21 d’abril, a les 20h, la projecció de l’audiovisual “Nepal. El nus infinit”, presentat per l’alpinista i guia d’alta muntanya Joan Solé i produït per Televisió El Vendrell.

Aquest documental recull les experiències viscudes a les muntanyes de l’Himàlaia abans i després del terratrèmol per Joan Solé i un grup de tres alpinistes més que hi van viatjar plegats el novembre del 2015. El viatge els va portar a una zona devastada pel duríssim terratrèmol que havia tingut lloc l’abril del 2015 i a conèixer les múltiples dificultats en què es trobava encara cinc mesos després el poble nepalí, especialment en el camp de les infraestructures. També hi van conèixer la feina altruista de l’organització sense ànim de lucre, Maia Nepalí, que sota la coordinació de la voluntària Consol Molinos, treballa per tirar endavant un projecte de reactivació de l’agricultura i l’ensenyament a la zona de Singati.

Amb el material fotogràfic i videogràfic que va recollir Joan Solé durant aquella expedició i completant-lo amb entrevistes als alpinistes, a membres de l’ONG Maia Nepalí i a Kishor, nepalí gerent d' una companyia de trekking i expedicions al Nepal, TV Vendrell ha preparat un audiovisual que vol oferir una visió del país abans i després del terratrèmol.

L’entrada al documental és gratuïta,  tot i que també es podran fer donatius pel projecte de Maia Nepalí.



©2019 Ajuntament del Vendrell