04-11 Valentina 1 webAquest proper diumenge 17 d’abril, a les 12 h, el Teatre Àngel Guimerà (TÀG) segueix la seva programació amb l’espectacle familiar Valentina, a càrrec de Forani Teatre. La companyia va néixer l’any 2006 de les mans d’Enric Rovira Canela i Arnau Colom Recasens amb la intenció de crear espectacles adreçats a tot tipus de públic. Des d’aleshores ha anat creixent i creant diversos espectacles que s’han representat arreu de Catalunya.

Valentina no és una nena com les altres. El seu gran somni és volar, acariciar els núvols i tocar els estels, però se sent trista i enfadada perquè no ho aconsegueix. Sorprenentment però, la seva vida farà un gir inesperat i gràcies als consells del Giuseppe, el seu pare, i del suport d’uns divertits ratolins i d’una sàvia cigonya, descobrirà que per aconseguir els somnis, l'ingredient indispensable és l'alegria.

Una novetat sobre els espectacles infantils és que les entrades seran numerades i
es podrà escollir ubicació si es compren de forma anticipada. Les entrades que
s’adquireixin el mateix dia de la representació a les taquilles del teatre seran igualment numerades, però s’aniran adjudicant de forma correlativa sense
possibilitat d’escollir ubicació.

Les entrades es poden adquirir a un preu de 5 euros, 4 euros amb els descomptes habituals, i amb entrada gratuïta per als menors de 3 anys, adreçant-se a la Regidoria de Cultura (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84), a través de Ticketea (902 044 226 i www.ticketea.com) i a les taquilles del teatre una hora abans de l'inici de l'espectacle, sempre i quan l’aforament així ho permeti.



©2019 Ajuntament del Vendrell