04-06 let clean up europe web"Let's Clean Up Europe" és una acció comuna a tota Europa i que tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 de maig de 2016 per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, espais agrícoles o camins.

Per preparar l'acció que es farà al Vendrell dins del projecte ""Let's Clean Up Europe", aquesta setmana s'ha fet una primera reunió de treball, en la qual hi van participar la regidora de Medi Ambient, Eva Mata, i representants del grup Xino-xano de La Lira Vendrellenca i del GEVEN.

En aquesta reunió es va acordar l'adhesió a la jornada de neteja europea i es va proposar com a acció la neteja del camí que va des del cementiri fins a les Madrigueres, el qual forma part de la xarxa de camins que està dissenyant la Regidoria de Medi Ambient per apropar l'entorn a la ciutadania.

Properament, està previst fer una reunió amb entitats del municipi per concretar més accions de neteja.©2019 Ajuntament del Vendrell