Maria Rosa 1 cartellwAquest proper divendres 8 d’abril, a les 22 h, el Teatre Àngel Guimerà del Vendrell (TÀG) segueix la seva programació amb l’obra Maria Rosa d’Àngel Guimerà. Es tracta d’una versió de la directora Carlota Subirós, produïda pel Teatre Nacional de Catalunya i Teatres en Xarxa.

Aquesta producció s’emmarca en el programa “Epicentre Guimerà”, a partir del qual s’han estudiat diferents aspectes d’aquest personatge il·lustre del Vendrell, amb un gran treball de documentació.

Una història d’assassinats, venjances, passions ocultes i tensions sexuals per oferir-nos també, i sobretot, un retrat de la precarietat laboral del món obrer i una denúncia de les injustícies socials. Un dels grans tresors del nostre patrimoni amb una mirada actual.

Al finalitzar l’obra s’oferirà una sessió de col·loqui amb els actors.

Les entrades es poden adquirir a un preu de 29 euros i 22 euros amb els descomptes habituals, adreçant-se a la seu de la Regidoria de Cultura (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, mitjançant la plataforma Ticketea (www.ticketea.com / tel. 902 044 226) o a les taquilles del teatre una hora abans de l'inici de l'espectacle, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell