04-04 JoveOrquestrawL'Escola de Música Pau Casals del Vendrell impulsa i participa en la tercera trobada de la Jove Orquestra Simfònica JOS Penedès Garraf.

La JOS Penedès Garraf de nivell mitjà és un projecte musical de formació de qualitat per a joves estudiants de nivell mitjà, creat i organitzat per les escoles EMMPAC del Vendrell, Dolors Calvet de Vilafranca i de l'escola- conservatori Mestre Montserrat de Vilanova. L'activitat de la trobada es desenvolupa en diversos assajos orquestrals i parcials i en cap de setmana, sota la direcció d'en Xavier Pagès i Corella, professor de l'EMMPAC.

El resultat d'aquest treball es presentarà en 3 concerts itinerants:

El primer es farà a Vilanova el dia 10 d'abril, a les 12h del migdia, a l'Auditori Eduard Toldrà. El mateix dia 10, però a les 18h, es farà el concert a l'Auditori Pau Casals de Sant Salvador i el divendres dia 15 d'abril, a les 19h, el concert es farà a l'Auditori de Vilafranca.

Aquest projecte rep el suport de la Fundació PRO PENEDÈS i dels ajuntaments dels tres municipis organitzadors.

Per la regidora de Cultura, Eva M. Serramià, la participació de l'EMMPAC en la Jove Orquestra Simfònica és una excel•lent iniciativa "que permet als alumnes treballar un repertori simfònic al què habitualment no tenen accés al centre i, alhora, estimula un intercanvi d'experiències amb alumnes de les comarques veïnes".

 

L'EMMPAC obre el període d'inscripció per al curs 2016-2017

La pre-inscripció per als nous alumnes a l'escola es farà del 22 al 28 d'abril.

L'EMMPAC ofereix música per a nens i nenes a partir de 4 anys, agrupacions instrumentals i corals, tota mena d'instruments i llenguatge musical. Activitats, concerts, caps de setmana, sortides... I també aula de dansa!

Trobareu més informació en aquest enllaç: http://www.escolamusicapaucasals.cat/



©2019 Ajuntament del Vendrell