platja stsalvadorwEls establiments turístics del Vendrell han obtingut una bona xifra d’ocupació durant els dies festius de Setmana Santa. Finalment, les reserves d’última hora -molt freqüents en aquest període vacacional- i la meteorologia favorable, han permès que en el cas dels hotels s’hagi arribat a una ocupació del 79,82%.

D’altra banda, els càmpings han aconseguit un 45% d’ocupació, mentre que els hotels rurals han arribat al 100%, omplint tots ells. L’Alberg de Coma-ruga ha registrat també aquests dies una ocupació molt alta, del 86%, mentre que les pensions han estat al 60% de la seva ocupació.

A banda de l’atractiu de les platges, així com la important oferta cultural, de lleure i enogastronòmica, el Vendrell ha estat aquests dies pol d’atracció de nombrosos visitants amb motiu d’un important esdeveniment esportiu. En concret, s’ha dut a terme el 5è Torneig Coma-ruga Costa Daurada, que ha reunit més de 800 esportistes i 80 equips. Tot plegat ha contribuït també al dinamisme econòmic del sector no tan sols hoteler, sinó del comerç i la restauració.



©2019 Ajuntament del Vendrell