03-21 Horacio Fumero webEl proper dissabte 26 de març, a les 22 h, a l’Auditori Pau Casals, el trio liderat pel contrabaixista Horacio Fumero presentarà el seu darrer treball Vols, dins del cicle de concerts Jazz a l’Auditori.

El contrabaixista de Santa Fe (Argentina), establert a Barcelona des de fa molt de temps, va decidir tornar al seu país per gravar aquest projecte tan personal dins del jazz, però amb influències del folklore de la seva terra a la qual sempre s’ha mantingut fidel. Amb una formació de trio molt original, amb Joan Monné al piano i Guillermo Calliero a la trompeta, Horacio Fumero presenta el seu treball Vols que, segons ell mateix, el sentit del títol és doble: per una banda, referint-se als “vols” que el permeten seguir gaudint de la música de ambdós costats de l’Atlàntic i, per una altra banda, la seva afició pels ocells, ja que cada un dels nou temes que ha compost estan dedicats a un ocell. Aquest treball discogràfic és una barreja d’estils autòctons, jazz, blues i la creativitat i vasta cultura musical d’Horacio Fumero.

Horacio Fumero és un dels contrabaixistes més valorats i respectats d’Europa, que ha actuat junt amb pianistes reconeguts com Tete Montoliu o Ignasi Terraza, els saxofonistes Gato Barbieri o Johnny Griffin, o el trompetista Woody Shaw, tots ells pesos pesants dins del gènere musical del jazz i a escala mundial.

Un concert d’alts “vols” per a aquestes vacances de Pasqua a la vora del Mediterrani, a l’Auditori Pau Casals.

Per a més informació: www.auditoripaucasals.cat



©2019 Ajuntament del Vendrell