03-21 operacio residus cartellEl proper dimecres 23 de març, de 18 h a 21 h, en nou punts del municipi del Vendrell, es farà una caracterització dels residus que es poden trobar en els contenidors de rebuig.

En concret, s’extrauran 20 bosses del contenidor i, com si fos una autòpsia (tal com es representa en el cartell), s’obriran i s’aniran separant els diferents elements que s’hi trobin per tipus de residu. L’objectiu és fer una anàlisi del que es llença en els contenidors de rebuig.

La regidora de Medi Ambient, Sostenibilitat i Serveis Ambientals, Eva Mata, ha explicat que “aquesta acció es farà en lloc públics i en horari d’afluència de persones passejant pels carrers perquè qui vulgui es pugui apropar a veure què llencem al contenidor de rebuig i conscienciar-nos tots plegats si ho fem correctament”.

L’anàlisi de les bosses extretes dels contenidors es farà en els següents llocs: plaça Nova, plaça del Mercat, carrer de les Flors, plaça de la Sardana, l’entrada de la urbanització Oasi, plaça Germans Trillas (Coma-ruga), l’entrada del Nou Vendrell, plaça de les Palmeres (Sant Salvador) i Sant Vicenç de Calders poble.

Es comptarà amb la presència de representants de l’Estratègia Catalana Residu Zero, a la qual l’Ajuntament del Vendrell s’hi va adherir el passat mes de febrer. L’adhesió implica avançar cap a la reducció i reaprofitament progressiu dels residus com a recursos.



©2019 Ajuntament del Vendrell