03-17 DiaMundialpoesiawEl dia 21 de març se celebra el Dia Mundial de la Poesia, una commemoració impulsada des de la UNESCO que transforma aquest dia en la festa de la paraula i les lletres, a més de fomentar la lectura d’obres poètiques.

La Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell s’ha volgut sumar un any més a aquesta proposta organitzant diferents actes.Així, el divendres 18 de març, a les 18 hores, tindrà lloc el recital de “Preneu les roses”, un poema escrit expressament per aquesta celebració per la tarragonina Olga Xirinachs. El recitat es farà en diversos idiomes, i anirà a càrrec dels alumnes de català de l’Oficina del Consorci per a la Normalització Lingüística del Vendrell.

La mateixa tarda es procedirà a l’acte de cloenda del joc poètic POEnigmàTIC. Es tracta d’una iniciativa lúdica que ha estat activa des del dia 8, consistent en un joc poètic per a menuts i grans amb la col·laboració de Nati Soler Alcaide, poetessa de capçalera de la biblioteca.

Els participants han pogut llegir poemes de diversos autors amb un enigma associat que havien de resoldre. El sorteig per determinar el guanyador, tant en la modalitat d’adults com en la d’infants, es podrà saber el mateix divendres.

Per últim, al vestíbul de la biblioteca també hi hagut espai per a l’ambientació poètica, mitjançant diversos poemes visuals que els usuaris han pogut veure.



©2019 Ajuntament del Vendrell