03-16 hora planeta webAmb motiu de L’Hora del Planeta, el proper dissabte 19 de març, de 20:30 h a 21:30 h, s’apagarà la il·luminació decorativa exterior del campanar de l’Església parroquial per demostrar que entre tots podem influir, amb accions individuals, en la conscienciació de l’eficiència energètica i el canvi climàtic en tot el món.

Aquest any és especialment important en la lluita contra el canvi climàtic, ja que el passat mes de desembre, a París, els governs de tot el món van aprovar un acord a favor del clima i tots som part de la solució. Des de l’Ajuntament del Vendrell es treballa per ser més eficient amb l’ús de l’energia
i, d’aquesta manera, reduir el nivell d’emissions de CO2 del planeta.

El gest que ha fet l’Ajuntament del Vendrell, des de la Regidoria d’Enllumenat Urbà i Eficiència Energètica, de substituir totes les bombetes de vapor de mercuri de l’enllumenat públic per làmpades de sodi d’alta pressió, o làmpades de led en part del municipi, és molt més que un acte simbòlic d’esforç constant per construir un futur sostenible, és la suma d’iniciatives en defensa de l’eficiència energètica i del medi ambient. La suma d’aquests esforços converteix els ajuntaments en autèntics promotors del canvi i superació de models energètics obsolets.

L'Hora del Planeta és una acció promoguda per WWF (World Wildlife Fund) que ja s'ha convertit en la major iniciativa global en defensa del medi ambient fins al moment. Sota el lema "Apaga la Llum,  il·lumina el Planeta" es pretén cridar l'atenció de tota la societat i actuar contra el canvi climàtic.

Amb el hashtag #ActuarporelClima en les xarxes socials, es pot participar de forma particular amb l’apagada de llums durant aquesta hora, al mateix temps que s’apagarà la il·luminació dels monuments mes emblemàtics del món.

Vídeo: http://goo.gl/x1iw0F

Més informació: horadelplaneta.es



©2019 Ajuntament del Vendrell