03-15 DharmawAquest divendres 18 de març, a les 22 h, la Companyia Elèctrica Dharma actuarà al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell per commemorar el 40è aniversari de la publicació del seu primer disc, 'Diumenge', en una gira especial limitada a un número concret de concerts.

La Dharma és una de les formacions més destacades i originals del panorama musical català, amb la fusió de la música tradicional del país barrejada amb jazz, free-jazz, rock i psicodèlia. Han gravat 24 discos d'estudi, han fet gairebé mil concerts per tot el món i han tocat per una vintena de països de quatre continents.

En aquest concert hi participaran el Ball de Bastons, el Ball de la Patatuf, el Ball de Cintes i les Gralles del Baix Penedès de L'Embarcada (Agrupació de Cultura Popular del Vendrell) i l'Esbart Vila del Vendrell (La Lira).

Les entrades es poden adquirir a un preu de 17 euros, 13 euros amb els descomptes habituals i 6 euros per a menors de 10 anys, adreçant-se a la seu de la Regidoria de Cultura (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, mitjançant la plataforma Ticketea (www.ticketea.com / tel. 902 044 226) o a les taquilles del teatre una hora abans de l'inici de l'espectacle.



©2019 Ajuntament del Vendrell