03-14 Taller adultswL'artista plàstic Francisco Valderrama visita el Museu Deu per realitzar un taller interactiu de pintura al fresc contemporani emmarcat en l'exposició temporal "Origen".

Els més petits la nostra vila ja la coneixen i és que aproximadament 1.300 escolars han visitat la mostra i, a més, han pogut participar en diversos tallers que s'han organitzat des del museu. Ara la proposta s'adreça al públic adult: serà dimarts, 15 de març a les 8 del vespre, quan l'artista Francisco Valderrama impartirà un taller interactiu de pintura al fresc contemporani gratuït.

Valderrama és Mestre fresquista i un reconegut artista. Ha impartit xerrades, cursos i mostrat la seva obra arreu del país. Ha dictat cursos i conferències a nivell internacional. Ha assessorant pintors de gran talla i restauradors del patrimoni. Gràcies a la seva tenacitat i estudi ha aconseguit que la tècnica del fresc no caigui en l'oblit. Precisament, la seva tenacitat i estudi és el que es pot veure a la sala d'exposicions temporals del museu vendrellenc.

Per poder participar en el taller cal tenir aptituds per al dibuix, deixar anar la imaginació i reservar plaça al Museu Deu, trucant al telèfon 977666308 o amb un correu a museudeu@elvendrell.net.



©2019 Ajuntament del Vendrell