escola musica webEl dimecres 16 de març, a l'Escola Municipal de Música Pau Casals, es duran a terme dues audicions dedicades a les famílies de l'escola. Fins ara havia estat tradicional dedicar, un cop a l'any o cada dos anys, uns Vespres Musicals a tots aquells alumnes que són germans i toquen instruments a l'escola.

Aquest any, amb motiu del 30è aniversari, s’ha volgut ampliar la proposta i fer que participin altres membres de la família (cosins, tiets, pares, avis...) que toquen instruments, ja sigui dins o fora de l'escola. Les audicions seran a l'Auditori Gran de l'escola, i tindran lloc a les 17’30 h i a les 19’30 h. Durant la mitja part, a les 19 h, hi haurà una xocolatada popular, organitzada per l’Ampa de l’Escola.

A més, s’ha volgut dedicar aquestes audicions a la ONG Open Arms Badalona (www.proactivaopenarms.org), que es dedica a ajudar els refugiats que arriben a les costes de Grècia. Durant la tarda es recaptaran fons per poder aportar un granet de sorra a aquesta causa solidària.

 

Curs de Gralla i Timbal

Ja estan obertes les inscripcions per al Curs de Gralla i Timbal, que es realitzarà a l’EMMPAC durant l’abril i maig (tots els divendres d’abril i el 6 de maig). El curs anirà a càrrec de Pere Olivé, professor de timbal de gralla, i Jaume Aguza, professor de gralla.

La data límit per inscriure’s és el 18 de març i les places són limitades.



©2019 Ajuntament del Vendrell