03-08 foto juan miguel morales baixawLa formació Eva Fernández Group serà l’encarregada d’encetar el cicle de Jazz a l’Auditori aquest dissabte 12 de març, a les 22h. Un any més, l’Auditori Pau Casals, com a d’altres llocs del Vendrell, s’ompliran de música d’aquest estil musical nascut a Nova Orleans.

L’oferta d’aquest any fa una especial atenció a la veu, i la primera en fer-la sonar serà Eva Fernández, que acompanyada del seu saxo i del fabulós trompetista David Pastor, José Luís Guart als teclats, Pere Foved a la bateria i Miquel Àngel Cordero al contrabaix, faran brillar el seu darrer enregistrament That Darkness. Un treball on reinterpreten estàndards del jazz i composicions pròpies.

Eva Fernández, tot i la seva joventut, té una llarga i experimentada trajectòria musical que comença amb la Sant Andreu Jazz Band. Des de llavors ja ha actuat en festivals de Jazz com el de Barcelona, Terrassa, Porta Ferrada i Menorca, entre d’altres. Actuacions que han anat acompanyades d’artistes consagrats del món del Jazz com Perico Sambeat, Dick Oatts, Ken Peplowski, Ignasi Terraza, Bobby Gordon o Josep M. Farràs. Contemporani i clàssic, audaç, fresc i elegant seran els adjectius que definiran aquest primer concert de Jazz a l’Auditori d’enguany.

El relleu de Eva Fernández el prendran el cor Barcelona Messenger dirigits i acompanyats a l’orgue per Ramón Escalé, a l’església del Vendrell, el divendres 1 d’abril, qui dirigirà, també, el Cor Essència que acompanyarà a la Big Band de l’Escola Músics del Vendrell, el dissabte 9 d’abril. Finalment, l’últim concert on la protagonista serà la veu anirà a càrrec de la cantant Susana Sheiman el 7 de maig, qui ens presentarà el seu darrer treball Open Gate, enregistrat al mateix Auditori Pau Casals.

Completaran el cicle de concerts les actuacions de la pianista japonesa Eri Yamamoto amb la seva formació jazzística de trio, el dissabte 19 de març, el contrabaixista Horacio Fumero qui presentarà el seu treball “Vols” el 26 de març i Lluís Capdevila, el pianista de Falset resident a Nova York, acompanyat de contrabaix i bateria, mostrarà, el 16 d’abril, el seu treball “Diàspora” .

El cicle de concerts Jazz a l’Auditori es vesteix de Jazz al Vendrell per tal de portar la música de jazz fora de la sala de concerts, apropant bones propostes musicals al centre del Vendrell.

El 15 d’abril el Max Sunyer Trio mostrarà la seva “Illa imaginada” a les instal·lacions del Museu Deu; el 22 d’abril podrem visionar la pel·lícula “The Cameraman” de Buster Keaton mentre en Carles Robert interpretarà en directe la banda sonora de la mateixa a l’Escola Músics del Vendrell i el 29 d’abril, la Biblioteca Pública Terra Baixa acollirà el grup de música Emuvejazz amb la participació dels guitarristes Xavi Díaz i Javi Martínez i el percussionista Isidre Ruiz.

Per a més informació, accediu al web www.auditoripaucasals.cat



©2019 Ajuntament del Vendrell