03-08 RutaGuimeràw

Aquest proper diumenge 13 de març es tornarà a organitzar la Ruta literària "La Barcelona de Guimerà".

Prenent la impremta de La Renaixensa com a punt de partida, la Ruta permetrà als participants endinsar-se pels carrers de la Barcelona d’Àngel Guimerà per recórrer alguns espais destacats en la seva biografia de la mà dels seus escrits.

 

Aquesta ruta organitzada des de la Casa Museu Àngel Guimerà del Vendrell forma part de les activitats que s'han organitzat dins del projecte que el Teatre Nacional de Catalunya (TNC) porta a terme per obrir la porta als clàssics, en concret a Àngel Guimerà. 

 

Enguany és l'epicentre d'una sèrie d'activitats que estan recordant i reivindicant la figura d'aquest autor cabdal del teatre català. Del programa, que porta per nom “Epicentre Guimerà”, en destaca la posada en escena de l'obra de Maria Rosa. Al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell, es representarà el divendres 8 d’abril, a les 22h.  

 

La Ruta literària “La Barcelona de Guimerà”, ja es va fer el passat 21 de febrer amb un gran èxit d'assistència. La Ruta anirà a càrrec de la responsable de la Casa Museu Àngel Guimerà del Vendrell: Àngels Santacana, historiadora i coordinadora de museus i Neus Oliveras, filòloga i professora de literatura catalana experta en l’obra de Guimerà.

 

Informació i reserva: Museu Àngel Guimerà, tel 977 66 10 06, c/ Santa Anna, 10

Cal fer inscripció prèvia - Últimes places disponibles!

Hora de sortida del bus: 9.30h del matí



©2019 Ajuntament del Vendrell