03-07 Neus Català  Un cel de plom wEl proper diumenge 13 de març, a les 18 h, el Teatre Àngel Guimerà del Vendrell (TÀG) segueix la seva programació amb l’obra Neus Català. Un cel de plom, de Carme Martí, dramatúrgia de Josep Maria Miró, dirigida per Rafel Duran i interpretada per Mercè Arànega posant veu a Neus Català, un testimoni supervivent dels camps de concentració nazis.

La vida de Neus Català (1915), la darrera supervivent catalana del camp d'extermini de dones de Ravensbrück, és la història viva d'un segle i d'una lluita constant. Va conèixer l’infern, però també la solidaritat i la germanor sense límits. Els seus records són autèntiques lliçons de vida convertides en una llarga història. Una posada en escena, al voltant dels esdeveniments viscuts per la protagonista, que ens fa plantejar d’on venim, què fem i cap on anem.

Les entrades es poden adquirir a un preu de 17 euros, i 13 euros amb els descomptes habituals, adreçant-se a la seu de la Regidoria de Cultura (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, mitjançant la plataforma Ticketea (www.ticketea.com / tel. 902 044 226) o a les taquilles del teatre una hora abans de l'inici de l'espectacle, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell