10-06 rp inici cursos ccestacio angleswLa Regidoria de Joventut de l’Ajuntament del Vendrell ha tornat a preparar nous cursos de formació per a aquesta temporada. Per als mesos d’abril, maig i juny s’han organitzat diferents activitats obertes a tothom. En concret, s’ofereix la possibilitat d'assistir a cursos d’anglès, en diferents nivells i horaris. I també a cursos de guitarra, arts aplicades i iniciació a la dansa oriental.

A part d’aquests cursos temàtics, es realitzaran sessions d’informàtica al Centre cívic L’Estació. Són gratuïtes i estan adreçades a persones que no tenen cap contracte laboral, jubilats i joves fins a 24 anys.

Per poder inscriure’s en aquests cursos, cal estar empadronat al Vendrell. El dia de les inscripcions serà imprescindible presentar el DNI actualitzat o el volant d’empadronament, així com la targeta de l’atur. Cada persona podrà fer un màxim de dues inscripcions i no es podrà fer més d’un curs per persona i trimestre.

Les inscripcions per als cursos d’informàtica es faran a partir del dia 7 de març. Es donaran números per ordre d’arribada, i a les 8 h començaran les matrícules.

Les inscripcions per a la resta d’ activitats s’obriran el dia 8 de març, de 9 h a 14 h i de 15 h a 21 h, al Centre cívic L’Estació. Per a joves fins a 25 anys, hi haurà un 25% de descompte en tots els cursos.

Per a més informació es pot trucar al Centre cívic l’Estació, al 977 66 32 89, consultar el blog equipamentscivics.blogspot.com, enviar un correu electrònic a centrecivic@elvendrell.net o consultar el web www.elvendrelljove.cat



©2019 Ajuntament del Vendrell