03-01 rp alpcross webEl proper diumenge 6 de març, a les 9 h, començarà una nova aventura de l’Open Alpcross BTT Tour El Vendrell. L’escenari d’inici serà la zona de les instal·lacions esportives de l’avinguda del Camp d’Esports i es preveu que hi participin unes 500 persones.

 

Aquest any es faran tres circuits de diferents dificultats: un de 22 quilòmetres, de nivell baix i a l’abast de tothom; un de 43 quilòmetres, de nivell alt, i un de 62 quilòmetres, de nivell molt alt. A l’arribada, tots els participants rebran obsequis i gaudiran d’una botifarrada per recuperar les forces.


La regidora de Turisme, Eva M. Serramià, ha valorat molt positivament l’organització d’aquest gran esdeveniment esportiu al Vendrell per la importància del cicloturisme dins de la promoció turística del municipi, ja que “des del vessant esportiu i lúdic, els participants poden conèixer diferents llocs de la comarca i gaudir del paisatge d’interior i de platja, tot fent una cursa de muntanya”.


Jordi Calsina, responsable d’Open Natura, ha agraït el suport de l’Ajuntament del Vendrell i la col·laboració del club Vendrell Team en la preparació dels circuits, i ha destacat el fet que “després de molts anys, sempre ens han ofert nous camins i corriols que són molt ben valorats pels participants”.

Per part de Vendrell Team, el seu tresorer, Joan Pascual, ha explicat que el seu club va néixer amb motiu de l’arribada de l’Open Natura al municipi i que “cada any mantenim la mateixa il·lusió a l’hora de preparar els circuits”.


D’altra banda, també s’ha presentat l’Open Alpcross Extrem, que tindrà lloc el diumenge 3 de juliol, una cursa de 125 quilòmetres que transcorrerà per camins de muntanya dels quatre municipis on se celebra l’Open Alpcross, amb inici a Sant Vicenç dels Horts i amb final al Catllar, passant per Sant Sadurní d’Anoia i el Vendrell. Al nostre municipi, a la Rambla de Josep Cañas, hi haurà un avituallament important d’amanida de pasta.

 

 

Més informació i inscripcions: www.openbttour.com



©2019 Ajuntament del Vendrell