02-29 Lhome cigonyawAquest proper diumenge 6 de març, a les 12 h, el Teatre Àngel Guimerà (TÀG) segueix la seva programació amb l’espectacle familiar L’home cigonya, a càrrec de Los Titiriteros de Binéfar, una companyia que ja ha visitat diverses vegades el nostre municipi.

Aquesta obra ha guanyat diversos premis com el de millor espectacle de sala de la Fira Tàrrega. Teatre al carrer i el premi al millor espectacle infantil de la Fira de Titelles de Lleida. També ha participat en diferents festivals de titelles, com el d’Alemanya, França, Brasil, Mèxic, etc.

L’home cigonya ens explica que als afores de la ciutat hi ha una bassa rodejada de vegetació on hi viuen ànecs, granotes, libèl·lules i on, fins i tot, hi pesca una cigonya. Els nens hi van a jugar i a observar-hi la vida, els aneguets que acaben de néixer, l’elegància de la tortuga nedant, com fuig la llebre de les urpes de la guineu...Però arriben les màquines per a destruir-ho tot i construir una súper urbanització de luxe.

Cal dir que la programació teatral d’aquest semestre incorpora una novetat en la venda d’entrades dels espectacles infantils, i és que a partir d’ara les entrades seran numerades i es podrà escollir ubicació si es compren de forma anticipada. Les entrades que s’adquireixin el mateix dia de la representació a les taquilles del teatre seran igualment numerades, però s’aniran adjudicant de forma correlativa sense possibilitat d’escollir ubicació.

Les entrades es poden adquirir a un preu de 5 euros, 4 euros amb els descomptes habituals, i amb entrada gratuïta per als menors de 3 anys, adreçant-se a la Regidoria de Cultura (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84), a través de Ticketea (902 044 226 i www.ticketea.com) i a les taquilles del teatre una hora abans de l'inici de l'espectacle, sempre i quan l’aforament així ho permeti.



©2019 Ajuntament del Vendrell