02-25 Rp Eina Comerç webEl regidor d’Activitats i Ocupació, Kenneth Martínez, acompanyat pel president del Centre d’Iniciatives i Turisme (CIT), Magí Mateu, ha presentat tres iniciatives que tenen com a objectiu impulsar i consolidar el centre comercial del Vendrell. Segons Kenneth Martínez, “una part molt important d’empreses que neixen amb el suport de l’EINA són comerços, els quals els hem de continuar ajudant per a la seva continuïtat i consolidació”.

 

En aquest sentit, s’ha destacat la importància d’oferir orientació als comerciants davant dels nous models de comerç. I en aquesta línia, el proper dimarts 1 de març, a les 14 h, a l’EINA, tindrà lloc la ponència “Neo-Comerç: El nou destí dels Comerciants i Empresaris”, a càrrec de Ferran Herraiz, economista, professor associat del Departament d’Economia i Organització d’Empreses de la Universitat de Barcelona, directiu de multinacionals de gran consum, assessor per a diverses empreses i soci director de Newfman i AuladeManagement. Herraiz parlarà dels nous models i formats en el sector del comerç i informarà els assistents sobre els reptes als quals s’hauran d’enfrontar i com hauran de saber detectar quines són les seves pròpies limitacions. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a la pàgina web http://events.urv.cat/go/01036dimartsemprenedors.

D’altra banda, a l’abril, està prevista una jornada dedicada al Mercat Municipal, per veure com se li pot donar un nou impuls perquè sigui una peça clau del centre comercial del Vendrell, i al maig se celebrarà una jornada sobre franquícies, juntament amb PIMEC i l’Asociación Española de Franquiciadores, amb l’objectiu d’atreure marques que facin de pol d’atracció de visitants i potencials compradors al municipi. Properament, es donaran més detalls sobre aquests dos esdeveniments.

Magí Mateu, ha mostrat la seva satisfacció perquè “s’està veient que en un futur immediat es preveu fer accions en benefici del sector comercial del Vendrell”. Una d’aquestes actuacions seria l’ampliació de l’illa de vianants al c/ Prat de la Riba, a partir de la Rambla, i a la ctra. del Dr. Robert, fins a la confluència amb el c/ St. Magí, amb talls de circulació regulats amb pilons. El govern municipal preveu poder aplicar aquesta mesura dins d’aquest any 2016.

Una altra iniciativa que serà beneficiosa, tant per al comerç com per als compradors, serà la targeta de fidelització “Compradors del país”, promoguda per la Confederació de Comerç de Catalunya, que té com a objectiu incentivar les compres en el comerç de proximitat. El CIT ha anunciat que el proper dimecres 2 de març, a les 20 h, al Centre cívic L’Estació, tindrà lloc la presentació d’aquesta targeta.


Per a més informació: L'EINA, tel. 900 33 88 33 o al web www.leina.org



©2019 Ajuntament del Vendrell