Reunió mobilitatw

El Comitè Territorial de la Mobilitat (CTM) es va reunir el passat 17 de febrer a l'Ajuntament del Vendrell després de l'aprovació definitiva del Pla de Mobilitat Urbana del Vendrell el passat mes de desembre.

La reunió va estar presidida pel nou regidor de Territori, Josep Mercadé, que va agrair la participació i col·laboració de tots els membres del CTM que, de forma desinteressada, han participat en tot el procés participatiu del Pla de Mobilitat Urbana. A la trobada també hi va assistir el representant de l'Autoritat Territorial de la Mobilitat a Tarragona, que també és membre del CTM i actua com assessor tècnic.

D'una banda, la reunió va servir per donar compte de les novetats del Pla de Mobilitat Urbana del Vendrell. En concret, el regidor de Mobilitat va explicar que l'Ajuntament està treballant per millorar l'entorn urbà al nucli i als seus entorns, intentant guanyar terreny als vehicles privats i relligant el territori. Tot i ser conscients que els recursos de l'Ajuntament són limitats, el regidor va anunciar que es treballarà de forma transversal amb totes les regidories implicades per sumar esforços. També va recordar que s'està a l'espera de possibles ajuts d'altres administracions per dur a terme importants transformacions físiques.

Josep Mercadé també va avançar que l'Ajuntament està treballant per incorporar elements d'aparcament dissuasiu, per reforçar la prioritat invertida de l'illa de vianants mitjançant elements de senyalització i de mobiliari urbà i per incorporar el Pla de Mobilitat Urbana del Vendrell al nou POUM que vol impulsar l'Ajuntament.

D'altra banda, la reunió també va servir per nomenar els nous membres del CTM representants de cadascun dels partits polítics presents actualment a l'Ajuntament des de les darreres eleccions.

El Comitè Territorial de la Mobilitat va acordar crear una Comissió de Seguiment per a la supervisió i seguiment de les actuacions a realitzar durant la vigència del PMU del 2015 al 2020.

El regidor d'Ensenyament, membre també del CTM en representació del PSC, va presentar el projecte "El camí cap a l'Escola" que s'està treballant des del Pla Educatiu d'Entorn i va convidar als membres del CTM a formar part de la Comissió mixta que hi treballa.



©2019 Ajuntament del Vendrell