02-24 banc del temps webEl Banc de Temps del Vendrell celebra el seu segon aniversari. Durant aquest dos anys, més de setanta persones s’han apuntat i han intercanviat el seu temps amb altres usuaris.

Per celebrar aquest aniversari, s’han preparat diverses activitats, totes elles a l’Hotel d’Entitats, per als usuaris i obertes a tothom que hi estigui interessat.

La primera activitat es farà el dia 4 de març, a les 19 h, i serà la xerrada “El paper de la dona en el Banc del Temps” a càrrec de la Josefina Altés, coordinadora de Bancs de Temps de l’associació Salut i Família. Aquesta xerrada està organitzada conjuntament amb l’Àrea de Dones de l’Ajuntament del Vendrell.

Dissabte 5 de març, al matí, es duran a terme tres activitats. Es farà la tercera sessió dels Tallers de Belles Arts i Manualitats que organitza el BdT conjuntament amb l’Associació d’Art, Cultura i Esport del Vendrell, que estarà dedicada als pirogravats i gravats en plaques de guix. Una altra activitat serà un taller de manualitats per aprendre a fer torretes amb paper de diari. I, per acabar, tindrà lloc la xerrada “T’importa trobar-te bé i sentir-te bé?”, on es parlarà de com cuidar l’alimentació i de les propietats de plantes medicinals autòctones. Per assistir als tallers cal inscripció prèvia.

Totes les activitats són gratuïtes, obertes a tothom i són ofertes per usuaris del Banc de Temps.

El Banc de Temps “Temps en Xarxa” és una acció comunitària d'intercanvi de temps, que emula simbòlicament el funcionament d'un banc, però en el qual allò que es "presta" i es "rep" és el temps dedicat a serveis a les persones. Aquest mecanisme d'intercanvi multilateral té per objectiu establir una xarxa d'ajuda mútua i reforçar els llaços comunitaris del Vendrell.

El Banc de Temps és una iniciativa del Pla Educatiu d’Entorn, projecte de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament en conveni amb la Generalitat de Catalunya.

Per a més informació o inscripcions, cal adreçar-se a la Secretaria que està ubicada a l’Hotel d’Entitats (edifici de l’EINA), c/ Camí Reial, 13-17, del Vendrell, de dilluns a divendres de 10 del matí a 2 del migdia, al telèfon 977 664 002 o al correu electrònic tempsenxarxa@gmail.com.



©2019 Ajuntament del Vendrell