02-22 Grafit Pas Inferior Puig Pèlag 2 webJordi Romeu ha estat l'autor del mural que hi ha al pas inferior que connecta el centre de la vila amb els barris del Puig i el Pèlag, que representa un skyline de la vila.

 

El jove vendrellenc va presentar la idea a la Regidoria de Cultura com a projecte final dels seus estudis de grau superior d'Arts Aplicades al Mur de l'Escola Massana. La regidora de Cultura, Eva M. Serramià, ho va traslladar a la Junta de Govern que ho va aprovar.

Abans de fer el mural, Jordi Romeu va fer una enquesta a cent persones pels carrers del centre del Vendrell preguntant-los què era el que més els agradava del municipi. I la resposta majoritària va ser la tranquil·litat que té molt a veure amb el blau, color amb el qual va realitzar la silueta urbana.

L'autor està molt content pel resultat que, a part del suport de la Regidoria de Cultura, també ha comptat a la col·laboració d'altres joves que l'han ajudat.

La regidora de Cultura, Eva M. Serramià, ha explicat que "aquest mural, que es troba en un lloc de pas de moltes persones, s'emmarca en un projecte més ampli de diferents accions que es plantegen de fer al nucli històric per dignificar-lo des d'un punt respectuós i artístic".



©2019 Ajuntament del Vendrell