02-22 petits monstres webAquest proper divendres 26 de febrer, a les 22 h, s’inicia la programació del 2016 del Teatre Àngel Guimerà del Vendrell (TÀG), amb l’obra de teatre Petits monstres, una obra representada als seus inicis en terrats i patis interiors de l’Eixample de Barcelona i que, degut al seu gran èxit, va iniciar estada a La Villarroel, amb el seu ideari de donar protagonisme als joves actors emergents del panorama català.

 

Aquesta obra, escrita i dirigida per Marilia Samper, i interpretada per Vanessa Segura, Mireia Piferrer i Jordi Brunet, ens explica la història de l’Anna, una noia a punt de fer els 40 anys, artista conceptual a l’atur i vivint de nou a casa dels seus pares, que ha decidit conviure amb tots els seus temors i paranoies i ensenyar-los sense complexos, acceptant així, públicament, que la seva vida és i serà una veritable merda. La seva idíl·lica vida de merda es veurà amenaçada per la intenció de la seva germana Marta de separar-se del seu xicot (vegà i practicant de ioga) i tornar a la llar paterna.

Les entrades es poden adquirir a un preu de 21 euros, i 16 euros amb els descomptes habituals, adreçant-se a la seu de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, mitjançant la plataforma Ticketea (www.ticketea.com / tel. 902 044 226) o a les taquilles del teatre una hora abans de l'inici de l'espectacle, sempre i quan l’aforament així ho permeti.



©2019 Ajuntament del Vendrell