02-09 rp running karting webEl proper 6 de març de 2016 tindrà lloc la 2a Cursa Running 10km Karting Vendrell. Aquest any, com a novetat, s’incorporarà una cursa de 4.800 m (que es disputarà exclusivament dins el circuit del Karting Vendrell, fent 4 voltes al circuit de 1.200 m).

Tot i que sorprengui l’escenari, com l’any passat, la cursa de 10km es desenvoluparà en el circuit del Karting Club Vendrell i el seu entorn.

Jaume Serra, gerent de Fun Sports, ha explicat que a les 9 h tindrà lloc la cursa de 4.800 m i a les 9:45 h del matí es farà la cursa de 10 km. A les 11h tindran lloc les dues curses infantils: 600 m (6-9 anys) i 1.200 m (10-14 anys). A les 12 h tindrà lloc l’entrega de premis. Les inscripcions estan obertes a tothom que vulgui gaudir d’una jornada lúdica i esportiva amb família i es poden fer a través de la web: www.10kmrunningkartingvendrell.com.

Durant la jornada hi haurà una barbacoa i classes de Zumba per tal d’escalfar abans de la cursa com per animar als participants.

Narciso Gil, gerent del Karting Vendrell, ha agraït a l'organització per haver escollit de nou aquest escenari per realitzar un esdeveniment de running. El regidor d’Esports, Ferran Trillas, ha destacat la importància de la continuïtat d’aquesta prova d’esport popular i familiar. Trillas també ha posat de relleu que "es tracta d'activitat atlètica diferent i molt atractiva, tant per al corredor com per al públic, ja que en tot moment es pot seguir el transcurs de la cursa".



©2019 Ajuntament del Vendrell