02-10 rp first lego league01 webAvui al migdia, l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, i el director d'Innovació d'IDIADA, Ignasi Ferrer, han signat un conveni de col·laboració perquè IDIADA esdevingui patrocinador principal de la FIRST LEGO League El Vendrell.

L'Ajuntament del Vendrell, en conveni amb la Fundació Scientia, és soci organitzador del Torneig Classificatori FIRST LEGO League El Vendrell, que se celebrarà els dies 27 i 28 de febrer a l'Escola Municipal de Música Pau Casals.
 

FIRST LEGO League és un programa que va néixer el 1998 als Estats Units que ha anat creixent internacionalment fins que s’ha arribat a la xifra actual de la participació de més de 200.000 nens i nenes de 80 països. L’objectiu d’aquest programa és generar noves formes d’aprenentatge per capacitar i animar els estudiants a millorar els seus coneixements i comprendre millor el món que els envolta. Els nens i nenes que participen en l’edició d’aquest any de la FIRST LEGO League han de resoldre un repte relacionat amb el reciclatge i reutilització de material.

 

Ignasi Ferrer, en representació d'IDIADA, ha agraït l'oportunitat que se'ls ha ofert per patrocinar aquest esdeveniment "que ens encaixa molt bé en el nostre interè per despertar les vocacions científiques i tecnològiques en els més joves de la nostra societat". L'alcalde, Martí Carnicer, ha destacat el compromís d'IDIADA amb el territori tant per donar suport a la FIRST LEGO League El Vendrell com pel treball que s'està desenvolupant en la Formació Professional Dual amb l'institut Andreu Nin.

 

Més informació:

Nota de premsa

Programa del First Lego League El Vendrell



©2019 Ajuntament del Vendrell