1er premi Local - KarallotswEl passat divendres 5 de febrer es va celebrar la Rua de Carnaval del Vendrell 2016. Hi van participar més de 4.300 persones, repartides en 34 carrosses i 9 comparses, en un recorregut pel centre de la vila que enguany va tornar a finalitzar a la Rambla.

Van ser aproximadament tres hores d’un espectacle ple de llum, color, imaginació i disbauxa que van omplir el Vendrell de gent disposada a gaudir del Carnaval, ja que també van ser força els visitants que venien a presenciar la Rua.

Igual que en edicions anteriors, aquest 2016 també hi va haver premis per a les carrosses, comparses i disfresses més originals, divertides i elaborades.

Els guanyadors de les diferents categories van ser:

Millor carrossa local:

1r.- Premi. 300€. Karallots . LLEGENDA DE SANT JORDI

2n.- Premi. 150€. Ass. Carnaval Los Pelusas. LA MAGIA DE SHANGRI'LA

Millor carrossa visitant:

1r.- Premi. 300,00€. De la Ràpita a Moscou . 

2.- Premi. 150,00€. Molanta Up,  de sant Pere Molanta. 

Millor comparsa:

1r.- Premi. 150,00€. Desig de Metamorfosi de Les Cabanyes . 

Millor disfressa:

1r.- Premi. 150,00€. Tribu de lobos - Carnaval de Clariana. 

 

Un Dijous Gras molt participatiu

L'aposta per fer una arrencada de Carnaval engrescadora i participativa va repetir èxit amb un Dijous Gras centrat en el públic familiar.  La plaça Vella va ser l’escenari d’una xocolatada pels més petits, de la que se’n van repartir més de 300 racions, un espectacle infantil del Duo Animatic i el pregó de Sa Majestat el Rei Carnestoltes.

La Regidoria de Festes de l'Ajuntament del Vendrell ha fet una valoració molt positiva del funcionament i la participació del Carnaval 2016, i ha agraït un cop més les gràcies a tots els col·laboradors, especialment als comerços que han col·laborat econòmicament en la festa, i a totes les persones que de forma voluntària hi han posat el seu granet de sorra.





©2019 Ajuntament del Vendrell