02-03 garantia juvenil turisme roda premsa webL'Eina Espai Empresarial de l'Ajuntament del Vendrell, conjuntament amb la Fundació del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya, ha posat en marxa el projecte “Turisme: un nou filó per a l’autoocupació” que, dins del programa de Garantia Juvenil, té com a objectiu promoure l’emprenedoria entre el col·lectiu de joves des de les fortaleses del territori.

El projecte se centra en l'àmbit del turisme, un sector tradicional i potencial en l’economia del nostre territori, i pretén engegar activitats complementàries i innovadores que siguin capaces de generar negoci, nous llocs de treball i riquesa, amb la col·laboració i implicació del teixit empresarial existent i mitjançant l'aplicació de noves tecnologies.

Està dirigit a vint joves d’entre 18 i 29 anys, aturats, que no estudiïn, inscrits al programa de Garantia Juvenil, amb una inquietud emprenedora i amb una formació preferentment professionalitzadora o de grau superior. La segona fase del projecte, que tindrà lloc els mesos de març i abril, consistirà en un període de formació d’una durada de 150 h. Aquesta fase té per objecte articular i desenvolupar un pla de formació en emprenedoria orientat als joves emprenedors. S'han programat sessions informatives sobre el projecte els dies 4 i 11 de febrer a les 12 hores. 

El regidor d’Ocupació, Kenneth Martínez, ha destacat que “es tracta d’un programa nou i innovador que té com a objectiu oferir noves oportunitats per generar més ocupació per als joves”.

Aquest projecte està cofinançat pel Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Catalunya Emprèn i el Fons Social Europeu de la Unió Europea. 

Cartell

Per a més informació: L'EINA, tel. 900 33 88 33 o al web www.leina.org



©2019 Ajuntament del Vendrell