02-01 rp unitat gestio xarxa emprenedora webAvui, al matí, el regidor d’Emprenedoria de l’Ajuntament del Vendrell, Ferran Trillas, ha presentat la nova Unitat de Gestió de la Xarxa Emprenedora. Aquest òrgan es renova anualment i, enguany, està format per quatre empresaris adherits a la Xarxa Emprenedora: Lidia Rodríguez, Myriam Mercader (Oxford House), Amanda Figueras (Visirius) i Ferran López (PC 10 Serveis Informàtics). Com a novetat, en aquesta ocasió, la Unitat de Gestió compta amb més d’un portaveu, d’acord a les diferents àrees de treball.

 

Segons Trillas, els principals objectius del pla de treball d’enguany consistiran en potenciar la formació continuada entre els empresaris, oferint-los càpsules amb informació d’interès i ajustada a les tendències i necessitats actuals del mercat; redefinir el programa de mentoratge per tal dotar-lo d’un major abast; proposar nous formats pel que fa a les activitats de cooperació empresarial; i consolidar La Nit de la Xarxa i els Guardons Benjamí, la primera edició dels quals va tenir lloc el passat mes de desembre.

Concretament, en relació a l’àmbit “Coneixement i Cooperació”, la Xarxa Emprenedora celebrarà una nova edició del Dia de l'Emprenedor i de l’activitat Esports en Xarxa, tindrà presència al Saló Biz Barcelona i a la Fira de Santa Teresa del Vendrell, seguirà impulsant activitats conjuntes amb altres associacions empresarials, i proposarà nous formats, com ara el taller “Cuina per a emprenedors” o el curs “Formació exprés per a empresaris”. Així mateix, en l’àmbit “Compartim”, continuarà donant suport a l’emprenedoria a través del programa de mentoratge, el concurs "Joves amb Idees" i els Seminaris de Generació d'Idees i Creació d'Empreses. Finalment, en l’àmbit “Comuniquem”, la Xarxa Emprenedora seguirà treballant per donar a conèixer les diferents activitats que organitza i, en especial, a les empreses que en formen part, a través d’un programa de visites i de la participació als mitjans de comunicació.



©2019 Ajuntament del Vendrell